La Vida Roja

Auwie..

Een maand lang. Een hele maand lang loop ik nu al met rugpijn. Uiteindelijk maar eens een afspraak gemaakt met de dokter, maar die werd uitgesteld aangezien de dokter ziek is *lol* Eerst dacht ik nog dat trek ik wel, maarrrrrrrr het werd me stiekem toch een beetje teveel. Dus gisteravond toch maar met lief naar de eerste hulp gegaan. Best wel handig, een vertaler bij de hand 😉 Maar goed, verhaal gedaan en natuurlijk de standaard testjes zoals reflexen testen. Na nog een paar vragen beantwoord te hebben wilde de dokter me pesten met een enorme naald. Daar zag ze maar snel van af toen ze eenmaal mijn vuurspuwende ogen zag haha. Nee, naalden en Arie is geen goeie combinatie! Toch kon ik er niet helemaal aan ontkomen. Ze maakte een urgente afspraak voor me bij het lab. Ze wilde me laten testen op reuma. En daar schrok ik toch wel een beetje van. Voor mijn eigen gevoel kon dit niet zo zijn. Maar toch, het feit dat je er op getest wordt, baarde me toch wel wat zorgen. Dus daar stond ik dan, vanochtend vroeg om bloed te laten aftappen, en met twee buisjes urine. Zag er heel erg tegenop, maar mèn dat mens kon echt heel goed prikken. Vanmiddag zouden we de uitslag krijgen.

Een uur later zat ik weer op werk, met een lading pillen waar je overigens U tegen zegt (en dat voor maar 3,20 euro! (Junk worden? Kom naar Spanje! haha!) En dan ga je toch wel een beetje nadenken. Eens gegoogled op wat het nou allemaal precies inhoudt, nou, dat had ik beter niet kunnen doen… Dus me maar weer ernstig gefocussed op mijn werk! Tegen 4 uur zag ik dat ik een gemist telefoontje had van Juan, die zou gebeld worden door het ziekenhuis met de uitslag. Ik wist niet hoe snel ik terug moest bellen! Gelukkig kon hij me melden dat er niks geks te vinden was in mijn bloed en urine, alles is goed! Opluchting alom!!!

Wat het dan wel is.. Ik weet het nog niet. Het voelt als een hernia, maar kan nog dingen die je met een hernia niet meer kan. Dus ik hoop eigenlijk alleen maar dat het een spierenkwestie is, een spier die op mn zenuw drukt naar mn been. Maar dat moeten we nog even afwachten. 25 mei naar de dokter, en ik ga aandringen op een mri scan. Tot die tijd mezelf maar drogeren……..