RSS

Diez meses!

03 Mei

O lord… Ik kijk naar buiten en wat zie ik.. Nederlands klöteweer om het even kort en bondig te zeggen! Iedereen weet meteen wat ik bedoel, zo niet, prijs jezelf gelukkig dat je het níet kent 😉 Dus, we kunnen niet naar buiten, de Spaanse televisie is de moeite niet waard en mn Farmville is ook praktisch uitgespeeld… Genoeg tijd dus voor een terugblik 😉

Hoe lang? 10 hele maanden. En het is voorbij gevlógen! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik na 10 maanden nog niet terug zou willen. Maar het is echt zo.

Willen we al terug? NEE. Ik vind het hier veel te leuk, ondanks het slechte weer van het afgelopen half jaar.

En hoe zit het dan met werk? Werk gaat erg ok, zit zelfs te wachten op de officiële aankondiging van mn promotie (ik volg alvast de training, wel zo handig dacht mn baas haha) en het team is heel erg gezellig en leuk ondanks het vertrek van een paar goeie vriendjes.

En wat voor leuks doe je zoal? We gaan vaak stappen met zn allen. Zie Koninginnedag:Ook reed ik hier paard, maar helaas ben ik daar tijdelijk mee gestopt, omdat het gewoon ontzettend duur is, te duur momenteel. Verder gaan we regelmatig lekker ergens eten (dat kost dus weer 3x niks) of een cafe con leche ergens scoren. Musea zijn ook zeker aan ons besteed. En ik kan niet wachten tot het zomer is, dan kunnen we weer lekker naar het strand!
En de liefde? Ik zou niet meer weten wat ik zonder mijn Liefde moet. We zijn nu 1 jaar samen en nog steeds heel erg gek op en met elkaar! Wie had dat kunnen denken he 😉

En de woonruimte(s)? Nou hier in Barcelona hebben we een geweldig appartement in de lekker rustige wijk van Sagrada Familia. 80m2 en veel vertrekken met eigen functie. We hebben een student die bij ons een kamer huurt om de kosten te drukken.
Mijn appartement in Nederland heb ik nog met een jaar verlengd. Alles gaat daar ook prima!

En vriendschappen? Ik heb wel gemerkt dat het lastig is om vriendschappen te onderhouden. Van mijn kant en ook van hun kant. Van de mensen waar ik het minst van verwachte, hoor ik het meest. En zo ben ik dus ook teleurgesteld in anderen. Ik heb er heel wat traantjes om gelaten, maar het zij zo, wie weet dat als ik ooit weer naar NL ga we het weer kunnen oppakken (al betwijfel ik dat wel).

Conclusie? Al zijn er af en toe ook de dagelijkse dingetjes die irritatie opwekken, mensen die ik mis en de zorgen over of we wel rond komen. Maar al met al heb ik het hier zo slecht nog niet 😉

 
1 reactie

Geplaatst door op 3 mei 2010 in Ontdek mijn plekjes

 

Een Reactie op “Diez meses!

  1. Mike

    6 mei 2010 at 20:18

    Kijk, we zouden meer van deze positievelingen op de wereld moeten hebben!! 🙂

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: