RSS

The Princess and the Frog

11 Mrt

Tiana is een jong meisje die haar vaders droom achterna gaat: een eigen restaurant te openen. Ze werkt heel hard, twee banen, geniet eigenlijk nooit en neemt al helemaal nooit de tijd om Prince Charming tegen te komen wat haar anders dan de anderen maakt.
Prins Naveen is echt een verfrissend figuur, absoluut geen traditiegetrouwe Disney prins. Eindelijk een leuke en geen saaie kerel 😉 Hij komt aardig wat tijd op het scherm voorbij en laat ons zien dat prinsen meer zijn dan alleen maar stoffige pakken. Het paartje heeft een heerlijke “chemistry” and hun reis is vol humor en hartverwarmende momenten, besprenkeld met wat Disney magie!

Als klein meisje zijnde was ik al dol op de Disney films.  Alladin, Belle en het Beest, De kleine zeemeermin, etc. ik heb ze allemaal gezien! En later nog een keer met mijn 10 jaar jonger zusje. En nee dat vond ik bepaald geen straf! Hoe heerlijk was het om weg te dromen, zelf de ster te zijn in de film en niet te vergeten: keihard mee te zingen met de liedjes (en ja ik ken ze nog steeds uit mn hoofd, no shame here!).

Deze film laat mij weer even dat zelfde kleine meisje zijn. Ik heb geweldig gelachen om jazzy Louis, getreurd om poor Ray en gezwijmeld bij het voelen van de magie tussen Tiana en Naveen. Disney laat zich van zich horen en dat werd tijd. Hopelijk laat een nieuwe tekenfilm niet zo lang op zich wachten als deze, want ik vind het heerlijk om dat kleine meisje voor anderhalf uur te kunnen zijn 😉

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 11 maart 2010 in Filmreviews, Jeugdsentiment

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: